Gólya Krisztinának hívnak. Közel 20 éve dolgozom fodrászként.

Célom, hogy minden vendégem megszépítsem, boldogan és elégedetten távozzanak.

Egy jó frizura tükrözi a személyiséget, de fontos, hogy otthon is könnyen kezelhető, illetve a mindennapok során hordható legyen.

Szívesen segítek a legmegfelelőbb frizura, hajviselet kiválasztásában (szín, forma), hogy megtaláljuk a belsővel harmonizáló tökéletes külső megjelenést.

Gyakran veszek részt szakmai továbbképzéseken, bemutatókon, hogy naprakész legyen az ismeretem a legújabb fejlesztésű termékekről, trendekről.

Elkészítem a megálmodott frizurát a legfontosabb eseményekre.

Esküvői és alkalmi frizurák készítése

  • Esküvői frizurák készítése.
  • Szülők, rokonok frizurájának elkészítése.
  • Alkalmi frizurák készítése szalagavatókra, bankettekre, egyéb exkluzív rendezvényekre.

Szeretettel várom kedves Vendégeimet!

Elérhetőség +36 30 256 2885

 

 

A BES egy professzionális hajápolómárka. A termékkínálat hajápoló, hajformázó, hajkihúzó, és színező produktumokból áll. A BES termékek a márkával foglalkozó fodrászatokban és fodrászkellékes szaküzletekben, továbbá a cég budapesti szaküzletében szerezhetőek be.
BES HI FI HAIR COLOR

Professzionális hajfesték, amely a növényi liposzómákkal készült termék technikai szerepeit (tonalizálás, fénytükrözés, fedés, világosítás) kiemelő kompenzáló elemeket tartalmaz.
A növényi liposzómák a lehető legjobban megóvják a haj szerkezetét. A BES HI FI HAIR COLOR termék növényi liposzómákat tartalmaz (bogáncsot, echináceát, ginzenget, orbáncfüvet, barna algát, hársot), valamint d-panthenolt, B5 vitamint és egy búzaszilikonos proteines kopolimert is. Mindezek lehetővé teszik, hogy a festést a kitűnő eredmény biztos tudatában végezhessük. A termék a hajra könnyen felvihető és ott jól eloszlatható, egyszerűen kezelhető. A növényi liposzómák ápoló tulajdonságai elősegítik a haj védelmét a festés folyamata alatt.

REGAL COLOR

Professzionális hajfesték, amely olyan kompenzáló elemeket tartalmaz, amelyek kiemelik a termék technikai szerepeit (tonalizálás, fénytükrözés, fedés, világosítás) és érezhetően védik a hajat. Egy különleges, vízben oldódó keratin, amely a festés során a színező molekulához kapcsolódik, bejuttatja azokat a haj kutikulájába, és ezzel egyidejűleg ápoló hatást is kifejt. A színezőanyagok rendkívül szép, fényes, tartós színt és fénytükrözést biztosítanak, az elsődleges és a másodlagos színezőanyagok közötti tökéletes egyensúlynak köszönhetően. Az alap, amelyben a színezőanyagok feloldódnak: egy fehérjetartalmú anyagokkal és értékes, természetes viaszokkal gazdagított krémes emulzió.