AWEN  ILLATOSÍTÓ

Ghazal: Az aranyköntösű, gyémántkoronájú szépség – a klasszikus Ghazal. Szerelemmel teli illat, amely szenvedéllyel tölti meg a mindennapokat. Közel keleti varázslat, bájjal teli illatkavalkád, az ínyencségek kedvelőinek! 

Fejillat: Bergamot Szívillat: Jázmin, Rózsa Alapillat: Szantálfa, Oud, Ámbra, Pézsma

Limerick:  Amennyire citrusos jegyekkel indít maga a kompozíció, annyira bohókás is egyben. Frissít és megbabonáz.

Fejillat: Citromhéj, Menta Szívillat: Jázmin, Fehér Tea, Rózsa Alapillat: Ámbra, Fás

Varázsold kellemessé otthonod, autód és munkahelyed levegőjét!

SmilePen FOGFEHÉRÍTŐ

SmilePen a ragyogó fehér fogakért, a Hollywoodi mosolyért. A fogfehérítő család svájcból érkezett hazánkba. Kiváló minőségű fogfehérítő. Jelentős eredményt lehet vele elérni, akár már 2 használat után. Kávé, tea, vörösbor vagy dohányzás okozta fog elszíneződések is egyszerűen, könnyedén és biztonságosan kezelhetőek segítségével. Bízz a SmilePen-ben és garantáltan ragyogó fehér fogakkal jutalmaz meg.

HairBunny HAJVITAMIN

Minden nő számára nagyon fontos a szép és egészséges haj, valamint a bőr és köröm épsége. A HairBunny rágható hajvitamin egyszerű és finom módja annak, hogy hajad megkapja a növekedéshez szükséges napi vitaminadagját. 15-féle vitamin összetevő alkotja, melyek segítenek ápolni és egészségessé tenni a hajat, belülről kifelé táplálva. Kulcsfontosságú összetevője az A és D vitamin, mely segít a szép haj elérésében. Az A és C vitamin, pedig hozzájárul a normál kollagén képződéséhez, amely elengedhetetlen a bőr és haj táplálásához. 100% Vegán, Glutén, – Szója és Zselatin mentes. Málna és áfonya ízesítéssel.