KOZMETIKA
Kedves Vendégek!
Bernhardt Noémi mester kozmetikus  vagyok, tanulmányaimat az Ipartestületi Szakközépiskolában végeztem és azóta is folyamatosan képzem magam. A Nyugat-Magyarországi Egyetemen végeztem gyakorlati oktatóként, hogy részt vehessek a kozmetikus tanulók tanításában is. 2015-ben sikeres mestervizsgát tettem, ami a szakmámban megszerezhető legmagasabb titulus. A szakma iránti legnagyobb odaadással, alázattal és legjobb tudásommal próbálom végezni a munkámat. Igyekszem folyamatosan bővíteni a kínálatot a kezelések terén és mindig a legújabb technikákat alkalmazni. A kozmetikai kezeléseket rendkívül hatékony készítményekkel végzem, magas koncentrációban tartalmaznak forradalmian új és természetes alapanyagokat. Könnyű és modern szerkezetük elősegíti ezen hatóanyagok felszívódását. Színezékanyag, parabén és mesterséges anyagoktól mentes termékeket igyekszem alkalmazni, mert a természetes alapanyagok híve vagyok. Kérlek, fordulj hozzám bizalommal!
Bejelentkezés telefonon:06-20-211-8973

KOZMETIKA ÁRLISTA

 

Árlista

 

Mini beauty kezelések (30p)

Ultrahangos kezelés 5.500 Ft
Thermo arcvasalás 5.500 Ft
Hatóanyagos arcmasszázs (20p) 3.000 Ft
Hatóanyagos arc-nyak-dekoltázs masszázs (30p) 4.000 Ft

 

Luxus arckezelések

WHITE MOON bőrmegújító kezelés pigmentfoltos bőrre (45p) 7.000 Ft
Rehydra hyaluronsavas mélyhidratáló kezelés vízhiányos bőrre (45p) 7.000 Ft
Dilay feszesítő, bőröregedés késleltető kezelés, (45p) 9.500 Ft
Intense öregedés gátló, hidratáló, védi a bőrt, antioxidáns (60p) 9.500 Ft
75.15 mini feszesítő, ránctalanító, luxus kezelés 40év felettieknek (45p) 9.500 Ft
75.15 feszesítő, ránctalanító, luxus kezelés 40év felettieknek (60p) 16.500 Ft

 

Bőrmegújító, hámlasztó arckezelések

Gyémántfejes mikrodermabráziós hámlasztás (40p) 7.500 Ft
Hidrodermabráziós hámlasztás érzékeny bőrre (40p) 7.500 Ft
PRIMISSIMA gyümölcs-glykolsavas hámlasztás (40p) 8.000 Ft

 

Klasszikus tisztító kezelések

Arctisztítás (60-90p) 8.500 Ft

 

Szőrtelenítés/gyanták/szőkítések

Szemöldök 1.000 Ft
Bajusz 1.000 Ft
Térdig láb 1.800 Ft
Comb 1.800 Ft
Teljes láb 3.600 Ft
Kar 1.800 Ft
Bikinivonal 2.000 Ft
Teljes intim (elől-hátul) 3.500 Ft
Fenék 1.000 Ft
Hónalj 1.000 Ft
Hát, has, mellkas (testtájanként) 3.000 Ft

 

Festések

Szempilla 1.000 Ft
Szemöldök 1.000 Ft

 

 

Kövesd közösségi oldalamat, ahol mindig értesülhetsz új termékekről és kezelésekről.

ARCTISZTÍTÁS

Ez a kezelés nem csak a problémás, zsíros, miteszeres, pattanásos bőrökre javasolt. Minden bőrtípusnak szüksége van valamilyen rendszerességgel tisztításra, hiszen az orrhajlat- áll mindenkinek kritikus terület miteszer termelődés szempontjából, kortól és nemtől függetlenül. Természetesen mindenkinek személyre szabottan a bőrtípusának megfelelő készítményt használok a kezelés során.

DERMAROLLER

Javasolt:  vízhiányos bőr, megereszkedett bőr, száraz, érzékeny bőr, tág pólusú vagy aknés heges bőr, seborreás(zsíros) bőr kezelésére, állapotuk javítására.

SZEMRÁNC KEZELÉS

A szem körüli finom bőr kezelésére speciális összetevőkből és válogatott gyógynövény kivonatokból áll, mely nem csak a ráncok csökkentésében segít, hanem serkenti a szem körüli mikró cirkulációt, ezért a karikákat és a duzzadtság ellen is hatásos. Zöldtea kivonat,kaviár kivonat,szőlőmag kivonat, búzacsíra olaj, A-E-vitamint és Hyaluronsavat juttatunk a bőrbe a kezelés során. 

THERMO ARCVASALÁS

Kitűnő hatóanyag bevitelére, így a vízhiányos, ráncosodó bőrt 10 perc alatt felfrissíthetjük, és elegendő hatóanyagot juttathatunk be vele. Magasabb hőmérséklet hatására sokkal több hatóanyagot képes felszívni a bőr, ezáltal szemmel látható eredményt érhetünk el.

TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

Célja: kevesebb ránc, feszesebb bőr. Késlelteti a bőr öregedését,

stimulálja a bőrsejtek szerkezetét, csökkenti a ráncok mélységét.

ULTRAHANGOS KEZELÉS

Az ultrahang eléri a bőr mélyebb rétegeit is, ahová képesek bejuttatni a kezelés során célzottan használt hatóanyagokat. A bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyagok elérik az új bőrsejteket és a hatást hosszú távon fejti ki.  Az ultrahangos kezelés eredményeképp a bőr frissebb, fiatalosabb lesz. Kezelés során vízben és zsírban oldódó vitaminokat, hyaluronsavat, kollagént, fehérjéket tudunk a mélyebb rétegekbe juttatni.

Gyémántfejes mikrodermabrázió

Az eljárás sikerrel vethető be ráncok, aknék, hegek ellen, lassítja a szemkörnyéki szarkalábak képződését, javít a problémás bőr állapotán. A bőr hihetetlenül átjárhatóvá válik, azáltal, hogy a száraz, felső hámréteget lecsiszoljuk – ezáltal a hatóanyagok mélyen tudnak felszívódni. A mikrodermabráziót kéthetente ajánlom, az adott panasztól függően 5-10 alkalmas kezeléssel, akár össze is vonhatjuk a tisztítással vagy bármely kényeztető kezeléssel.