Bemutatkozás

Mónika vagyok, 2010-ben végeztem pedikűr, manikűr, műköröm szakon. Hölgyek és Urak számára is nagyon fontos a külső megjelenés, ápoltság. Ez az ápoltság kezdődik kezeinknél, lábainknál, körmeinknél. S bár az évszakok váltakozásával lábaink és lábkörmeink nem mindig látszanak, de tavasszal, illetve nyáron esztétikus, szép, s igényes megjelenést kölcsönöznek a szépen, rendszeresen megfelelően ápolt lábak, lábkörmök. Sajnálatos módon megjelenhetnek lábainkon, kezeinken, körmeinken elváltozások, akár tőlünk kívül álló okok miatt is (fizikai munka, vegyi anyagok, időjárás, stb). Esetlegesen valamilyen sérülés következtében, vagy helytelen körömvágás, vagy éppen csak a genetika miatt is előfordulhatnak benőtt körmök, tyúkszemek, kalapács ujjak, boltozat süllyedések, bőrkeményedések, bütykök. Számos probléma orvosolható, a rendszeres, gondosan elvégzett manikűrrel illetve pedikűrrel. Így bátran viselhetünk nyáron is nyitott, könnyű kis szandált miután orvosoltuk a problémákat.

Szolgáltatásaim között megtalálható:

 1. Hagyományos, mini, francia, japán  manikűr
 2. Paraffinos kézápolás
 3. Mini pedikűr, esztétikai pedikűr, pedikűr
 4. Géllakkozás, Shellakkozás
 5. Kényeztető ápolások (manikűrnél és pedikűrnél egyaránt alkalmazható) közül kétféle:
  • Méregtelenítő, nyugtató, gyógyító Spa kezelés: Citromfű + Zöldtea illatban,
  • Gyümölcsös, kényeztető pedikűr, manikűr.

A munkáim során eszközeim fertőtlenítéséhez UV sterilizáló készüléket használok, mely az UV-C fény segítségével hatástalanítja az eszközökön lévő baktériumokat, illetve a vírusokat. A kezelések elvégzéséhez professzionális pedikűrgép illetve eszközök állnak rendelkezésemre.

Szeretem, ha Vendégeim elégedetten, számukra megfelelő komfort érzéssel távoznak tőlem. Továbbképzésekkel, tanfolyamokkal folyamatosan bővítem meglévő tudásom.

Várok sok szeretettel minden Kedves Érdeklődőt!

Móni: 06 30 916 57 80

 

PEDIKŰR ÁRLISTA

 

manikűr pedikűr
Mini manikűr/pedikűr: 1 700 Ft 2 000 Ft
Manikűr: 2 500 Ft
Esztétikai pedikűr: 3 900 Ft
Pedikűr: 4700 Ft-tól
Benőtt köröm kezelése: 2500 Ft-tól
Callux kezelés (pedikűrrel): 4 000 Ft-tól
Köröm kezelés: (megvastagodott köröm): 2000 Ft-tól
Tyúkszem kezelése: 1500 Ft-tól
Paraffin kézre: 2 500 Ft
Japán manikűr: 2 800 Ft
Lakkozás: 1 300 Ft
Francia lakkozás: 1 500 Ft
Díszítés: 300 – 500 Ft/ köröm
Króm por, Sellőpor: 150 Ft/köröm
Strasszkő: 50 -100 Ft/db
Nyomda: 200 Ft / köröm
Gél lakk kézre + manikűr: 3 500 Ft
Gél lakk lábra: 3 500 Ft
Francia gél lakk (+manikűr) / lábra: 3 800 Ft 3 800 Ft
Shellac + manikűr: 5 500 Ft
Shellac lábra: 5 500 Ft
Francia shellac (+manikűr) / lábra: 5 800 Ft 5 800 Ft
Spa kezelés: (áztatás, radírozás, maszk, krémezés): 3 500 Ft 3 500 Ft
Gyümölcsös kényeztető kezelés: 2 600 Ft 3 000 Ft
Frissítő masszázs: 1 800 Ft 2 000 Ft
Svéd masszázs: 2 700 Ft 3 200 Ft
Műköröm / gél lakk leszedése (hozott): 1 800 Ft 1 800 Ft
Shellac leoldása: (hozott): 1 500 Ft 1 500 Ft
Hozott gél lakk + új gél lakkozás: 4 500 Ft 4 500 Ft
Hozott shellac + új shellac: 6 500 Ft 6 500 Ft
 Eszt. Pedikűr+ Manikűr+ lakkozás:   7 100 Ft
Köröm pótlás:   változó
Géllakk (kéz + láb ):   6 700 Ft
Spa kezelés: (kéz + láb ):   6 600 Ft
Shellac: (kéz+láb): 10 500 Ft
Cipőfertőtlenítés:      800 Ft
Lábmasszázs 15 perc:   1 500 Ft


Az árak 2020. február 15-től érvényesek!!

Kövesd munkáimat a közösségi oldalakon.

Gyümölcsös Kényeztető Pedikűr és Manikűr (extra száraz bőrre is):

 1. Kellemes nyugtató holt tengeri ásványos áztatás: amely fertőtlenít, gazdag ásványi anyagokban, hidratál, s ellazít.
 2. Gyümölcsös scrub kezelés: gyengéden leradírozza az elhalt hámréteget, az eredmény pedig sima és puha tapintású bőrfelület. Összetevők: Mangó, Acai, Goji, Jojoba olaj, Szőlőmag olaj, Napraforgó olaj.
 3. Balzsamozás: amely tökéletesen helyrehozza a nagyon kiszáradt bőrt is . Megnyugtatja, táplálja és egyben feltölti nedveséggel bőrünket. Használható még a nagyon száraz testrészeken is, például repedezett sarok, repedezett körömbőr és könyök területén is. Összetevői: Mangó, Jojoba olaj, Szőlőmagolaj, Napraforgó olaj, Sáfrányos szeklice olaj.

Japán Manikűr

A Japán Manikűrnél a körmök táplálását, ápolását kell érteni. Ajánlott mind egészséges, mind pedig berepedezett, töredezett körmök esetén. A kezelések között 2-3 hét pihenés javasolt.
A kezelés megkezdése előtt francia manikűrt végzünk.
Két lépésben végezzük a kezelést:

 • első körben a körömlemezt fel kell bolyhozni óvatosan, s ezután a méhviaszt beledolgozzuk a körmökbe a szarvasbőr bufferrel mindaddig, amíg a köröm szépen el nem kezd fényleni.
 • A következő lépésben a por formátumú anyaggal zárjuk a körömbe a hatóanyagos tápláló anyagokat. Ezután szép egészségesen fénylő körmöket kapunk.

Rendszeres alkalmazásával a berepedezettség, töredezettség megszűnik, s végeredményül egészségesen, szépen fénylő körmöket kapunk.

 

Pedikűr

Az esztétikai pedikűrt havi rendszerességgel célszerű elvégezni, amely során a bőrtípusnak megfelelő idejű, kellemes, nyugtató áztatás után elvégezzük a felületi bőrkeményedések eltávolítását, körmök rövidítését, formára igazítását. Végül egy kis kényeztető krémezéssel zárul a folyamat.  Igény szerint géllakkozás, lakkozás, masszírozás is kérhető.

Pedikűr

A pedikűrt havi rendszerességgel célszerű elvégezni, amely során a bőrtípusnak megfelelő idejű kellemes nyugtató áztatás után elvégezzük:

 • benőtt köröm kezelését,
 • megvastagodott köröm vékonyítását, rövidítését,
 • tyúkszem kezelését,
 • sarokrepedések kezelését,
 • gombás köröm kezelését,
 • körömprotézis készítését, köröm pótlását,
 • hiperkeratózis kezelését,
 • tanácsadás,

Körömre tapadt bőr eltávolítását, s végül egy kellemes nyugtató, hidratáló krémezéssel olajozással zárul a folyamat.    

Szükség esetén lakkozás, gél lakkozás, masszírozás.

 

Callux kezelés:

Professzionális lábápolás. Gyorsan, s hatékonyan lehet a megvastagodott bőrt, repedezett sarkat rendbe rakni. Szike nélküli pedikűrnek is szokták nevezni.  Ez a láb peeling egy savas hámlasztásos eljárás, amellyel kb. 30-40’ alatt varázsolhatunk szép, ápolt lábakat.

Az Esztétikai pedikűr esetén a köröm s bőr ápolását kell érteni, normál mennyiségű caluss esetén.

Minimanikűr/minipedikűr esetén a körmök rövidítése, formázása, olajozása történik.

Méregtelenítő, Nyugtató, Gyógyító Spa (Citromfű + Zöldtea)

Négy egyszerű lépésből álló kezelés, amely gyönyörűvé varázsolja a bőrt, s harmonikus érzést biztosít a vendég számára. Ezen kezelés mind kézen, mind pedig lábon elvégezhető, a megfelelő hatóanyagú termékkel.

 1. Holt-tengeri fűrdősós kéz- és lábáztatás:

A természetes méregtelenítő hatású holt-tengeri fürdősó, tisztítja, mélyen hidratálja és előkészíti a kéz bőrét, a láb bőrét a komplex wellness kezelésre. Enyhíti a mentális kimerültséget, fejfájást, levertséget, izom- és egyéb fájdalmakat. Erősíti az immunrendszert, nyugtat és ellazít. Magas koncentrátumban tartalmaz ásványi anyagokat, mint a tiszta nátrium-klorid, magnézium, kálium, kalcium-klorid és bromidok.

 1. Cukros alapú bőrradír:

A cukros alapú bőrradír gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, elősegíti a bőr megújulását. Gyengéden nyugtatja, bársonyossá varázsolja a bőrt.

 1. Hidratáló maszk:

Többfajta, nagyon jó minőségű agyagot tartalmaz, mint a bentonit (ásványi anyagokban gazdag, vulkáni hamuból áll, amely méregtelenítő hatású), illetve a kaolint (ezen anyag magába szívja a túlzott faggyút, és szennyeződéseket, így tisztítja a bőrt). A hidratáló maszk nyugtatja, és mélyen hidratálja a bőrt. Megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, a méreganyagoktól, a felesleges zsírtól és visszaállítja a bőr természetes nedvességtartalmát. Eltávolítja a méreganyagokat, így méregteleníti a bőrt.

 1. Masszázskrém:

A masszázskrém könnyen felszívódik, ápolja, védi, regenerálja, hidratálja, táplálja, energizálja a bőrt, mivel vitaminokban és antioxidánsokban nagyon gazdag. A növények és magvak természetes olajában rendkívül sok esszenciális vitamin és tápanyag megtalálható, mely könnyedén szívódik fel bőrön keresztül, anélkül, hogy méreganyagok bekerülhetnének. Az antioxidánsokban és vitaminokban gazdag olajok természetes módon védik bőrét a káros környezeti hatásoktól, valamint megkötik a szabad gyököket.

Antioxidánsokban gazdag gyógynövényekből.

Természetes módon csökkenti a faggyú mirigy túlzott működését, véd az UV sugárzástól, világosabbá teszi a bőr pigment foltjait. Nyugtatja a bőrt a környezet okozta irritációtól, megakadályozza a bőr felületén a faggyú túlzott mennyiségének kialakulását.

A citromfű természetes fertőtlenítő hatással rendelkezik, szabályozza a bőr zsírosságát, valamint összehúzza a pórusokat. A zöldtea leköti a szabadgyököket és védi a bőrt a káros napsugaraktól.

Előnyei: Gyógyítja a bőr sérüléseit, antioxidánsokban gazdag, gyulladáscsökkentő hatású, lassítja az öregedést, feszültségoldó, nyugtató, élénkítő hatású.

Cipőfertőtlenítés:

Előfordulhat, hogy megjelennek lábainkon, körmeinken ( pl: gomba ) olyan elváltozások, amelyek kezelést igényelnek. Sokszor ilyenkor nem elegendő a beteg terület helyi kezelése, hanem ilyenkor fontos figyelmet fordítani a cipőnk megfelelő fertőtlenítésére is. Létezik már olyan cipőfertőtlenítő eszköz, amely a hagyományos módszerrel ellentétben az UV-C ultraviola fénnyel ( mely klinikailag is igazolt gomba és baktériumölő hatású készülék) mindössze 15-20′ perc alatt elvégzi a lábbeli fertőtlenítését.

Ezt akár a kezeléssel párhuzamosan is ki lehet próbálni.