Bemutatkozás

Mónika vagyok, 2010-ben végeztem pedikűr, manikűr, műköröm szakon. Hölgyek és Urak számára is nagyon fontos a külső megjelenés, ápoltság. Ez az ápoltság kezdődik kezeinknél, lábainknál, körmeinknél.

S bár az évszakok váltakozásával lábaink és lábkörmeink nem mindig látszanak, de tavasszal, illetve nyáron esztétikus, szép, s igényes megjelenést kölcsönöznek a szépen, rendszeresen megfelelően ápolt lábak, lábkörmök.

Sajnálatos módon megjelenhetnek lábainkon, kezeinken, körmeinken elváltozások, akár tőlünk kívül álló okok miatt is (fizikai munka, vegyi anyagok, időjárás, stb). Esetlegesen valamilyen sérülés következtében, vagy helytelen körömvágás, vagy éppen csak a genetika miatt is előfordulhatnak benőtt körmök, tyúkszemek, kalapács ujjak, boltozat süllyedések, bőrkeményedések, bütykök.

Számos probléma orvosolható, a rendszeres, gondosan elvégzett manikűrrel illetve pedikűrrel.

Így bátran viselhetünk nyáron is nyitott, könnyű kis szandált miután orvosoltuk a problémákat.

Szolgáltatásaim között megtalálható:

 1. Hagyományos, mini, francia, japán  manikűr,
 2. Paraffinos kézápolás
 3. Mini pedikűr, pedikűr (esztétikai és medi egyaránt),
 4. Géllakkozás, Shellakkozás,
 5. Kényeztető ápolások (manikűrnél és pedikűrnél egyaránt alkalmazható) közül kétféle:
  1. Méregtelenítő, nyugtató, gyógyító Spa kezelés: Citromfű + Zöldtea illatban,
  2. Gyümölcsös, kényeztető pedikűr, manikűr.

A munkáim során eszközeim fertőtlenítéséhez UV sterilizáló készüléket használok, mely az UV-C fény segítségével hatástalanítja az eszközökön lévő baktériumokat, illetve a vírusokat. A kezelések elvégzéséhez professzionális pedikűrgép illetve eszközök állnak rendelkezésemre.

Szeretem, ha Vendégeim elégedetten, számukra megfelelő komfort érzéssel távoznak tőlem. Továbbképzésekkel, tanfolyamokkal folyamatosan bővítem meglévő tudásom.

Várok sok szeretettel minden Kedves Érdeklődőt!

Móni: 06 30 916 57 80

 

ÁRLISTA
         

     Manikűr

 

     Pedikűr

 

Mini manikűr/pedikűr:

   

1 500 Ft

 

1 800 Ft

 

Manikűr:

       

2 300 Ft

   

 

Esztétikai pedikűr:

         

3 600 Ft

 

Gyógyító pedikűr:

         

4 500 Ft-tól

Benőtt köröm kezelése: 

       

2 500 Ft-tól

Callux kez. : (szike nélküli pedi)

       

3 800 – 4 500 Ft

Köröm kezelés : ( megvastagodott köröm):

   

2 000 Ft-tól

Tyúkszem kezelése:

       

1 500 Ft-tól

Paraffin kézre:

     

2 500 Ft

   

 

Japán manikűr:

     

2 500 Ft

   

 

Lakkozás:

       

1 000 Ft

   

 

Francia lakkozás:

     

1 200 Ft

   

 

Díszítés: 

       

300 –  500 Ft/ köröm

 

 

Króm por, Sellőpor:

     

100 Ft / köröm

 

 

Strasszkő:

     

50 – 100 Ft/db

 

 

Nyomda:

       

200 Ft / köröm

 

 

Gél lakk kézre + manikűr:

   

3 500 Ft

   

 

Gél lakk lábra:

         

3 500 Ft

 

Francia gél lakk (+manikűr) / lábra:

 

3 800 Ft

 

3 800 Ft

 

Shellac + manikűr:

     

5 000 Ft

   

 

Shellac lábra:

         

5 000 Ft

 

Francia shellac (+manikűr) / lábra:

 

5 500 Ft

 

5 500 Ft

 

Spa kezelés: (áztatás, radírozás, maszk, krémezés):

2 700 Ft

 

3 000 Ft

 

Gyümölcsös kényeztető kezelés:

 

2 100 Ft

 

2 500 Ft

 

Frissítő masszázs:

     

1 600 Ft

 

1 800 Ft

 

Svéd masszázs:

     

2 500 Ft

 

3 000 Ft

 

Műköröm / gél lakk leszedése (hozott):

 

2 000 Ft

 

2 000 Ft

 

Shellac leoldása: (hozott):

   

2 200 Ft

 

2 200 Ft

 

Hozott gél lakk + új gél lakkozás:

 

4 500 Ft

 

4 500 Ft

 

Hozott shellac + új shellac:

   

6 000 Ft

 

6 000 Ft

 

 Eszt. Pedikűr+ Manikűr+ lakkozás:

   

6 900 Ft

 

 

Az árak 2019. február 1-től érvényesek!!

Gyümölcsös Kényeztető Pedikűr és Manikűr (extra száraz bőrre is):

 1. Kellemes nyugtató holt tengeri ásványos áztatás: amely fertőtlenít, gazdag ásványi anyagokban, hidratál, s ellazít.
 2. Gyümölcsös scrub kezelés: gyengéden leradírozza az elhalt hámréteget, az eredmény pedig sima és puha tapintású bőrfelület. Összetevők: Mangó, Acai, Goji, Jojoba olaj, Szőlőmag olaj, Napraforgó olaj.
 3. Balzsamozás: amely tökéletesen helyrehozza a nagyon kiszáradt bőrt is . Megnyugtatja, táplálja és egyben feltölti nedveséggel bőrünket. Használható még a nagyon száraz testrészeken is, például repedezett sarok, repedezett körömbőr és könyök területén is. Összetevői: Mangó, Jojoba olaj, Szőlőmagolaj, Napraforgó olaj, Sáfrányos szeklice olaj.

Méregtelenítő, Nyugtató, Gyógyító Spa (Citromfű + Zöldtea)

Négy egyszerű lépésből álló kezelés, amely gyönyörűvé varázsolja a bőrt, s harmonikus érzést biztosít a vendég számára. Ezen kezelés mind kézen, mind pedig lábon elvégezhető, a megfelelő hatóanyagú termékkel.

 1. Holt-tengeri fűrdősós kéz- és lábáztatás:

A természetes méregtelenítő hatású holt-tengeri fürdősó, tisztítja, mélyen hidratálja és előkészíti a kéz bőrét, a láb bőrét a komplex wellness kezelésre. Enyhíti a mentális kimerültséget, fejfájást, levertséget, izom- és egyéb fájdalmakat. Erősíti az immunrendszert, nyugtat és ellazít. Magas koncentrátumban tartalmaz ásványi anyagokat, mint a tiszta nátrium-klorid, magnézium, kálium, kalcium-klorid és bromidok.

 1. Cukros alapú bőrradír:

A cukros alapú bőrradír gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, elősegíti a bőr megújulását. Gyengéden nyugtatja, bársonyossá varázsolja a bőrt.

 1. Hidratáló maszk:

Többfajta, nagyon jó minőségű agyagot tartalmaz, mint a bentonit (ásványi anyagokban gazdag, vulkáni hamuból áll, amely méregtelenítő hatású), illetve a kaolint (ezen anyag magába szívja a túlzott faggyút, és szennyeződéseket, így tisztítja a bőrt). A hidratáló maszk nyugtatja, és mélyen hidratálja a bőrt. Megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, a méreganyagoktól, a felesleges zsírtól és visszaállítja a bőr természetes nedvességtartalmát. Eltávolítja a méreganyagokat, így méregteleníti a bőrt.

 1. Masszázskrém:

A masszázskrém könnyen felszívódik, ápolja, védi, regenerálja, hidratálja, táplálja, energizálja a bőrt, mivel vitaminokban és antioxidánsokban nagyon gazdag. A növények és magvak természetes olajában rendkívül sok esszenciális vitamin és tápanyag megtalálható, mely könnyedén szívódik fel bőrön keresztül, anélkül, hogy méreganyagok bekerülhetnének. Az antioxidánsokban és vitaminokban gazdag olajok természetes módon védik bőrét a káros környezeti hatásoktól, valamint megkötik a szabad gyököket.

 

Antioxidánsokban gazdag gyógynövényekből.

Természetes módon csökkenti a faggyú mirigy túlzott működését, véd az UV sugárzástól, világosabbá teszi a bőr pigment foltjait. Nyugtatja a bőrt a környezet okozta irritációtól, megakadályozza a bőr felületén a faggyú túlzott mennyiségének kialakulását.

A citromfű természetes fertőtlenítő hatással rendelkezik, szabályozza a bőr zsírosságát, valamint összehúzza a pórusokat. A zöldtea leköti a szabadgyököket és védi a bőrt a káros napsugaraktól.

Előnyei: Gyógyítja a bőr sérüléseit, antioxidánsokban gazdag, gyulladáscsökkentő hatású, lassítja az öregedést, feszültségoldó, nyugtató, élénkítő hatású.

Japán Manikűr

A Japán Manikűrnél a körmök táplálását, ápolását kell érteni. Ajánlott mind egészséges, mind pedig berepedezett, töredezett körmök esetén. A kezelések között 2-3 hét pihenés javasolt.
A kezelés megkezdése előtt francia manikűrt végzünk.
Két lépésben végezzük a kezelést:

 • első körben a körömlemezt fel kell bolyhozni óvatosan, s ezután a méhviaszt beledolgozzuk a körmökbe a szarvasbőr bufferrel mindaddig, amíg a köröm szépen el nem kezd fényleni.
 • A következő lépésben a por formátumú anyaggal zárjuk a körömbe a hatóanyagos tápláló anyagokat. Ezután szép egészségesen fénylő körmöket kapunk.

Rendszeres alkalmazásával a berepedezettség, töredezettség megszűnik, s végeredményül egészségesen, szépen fénylő körmöket kapunk.

 

Pedikűr

A pedikűrt havi rendszerességgel célszerű elvégezni, amely során a bőrtípusnak megfelelő idejű, kellemes, nyugtató áztatás után elvégezzük a bőrkeményedések (a tyúkszem, benőtt köröm, berepedezett sarok, extra száraz bőr kezelését) eltávolítását. Körmök rövidítését, formázását, körömre tapadt bőr eltávolítását,  s végül egy kellemes (nyugtató, hidratáló) krémezéssel, olajozással zárul a folyamat. Szükség esetén lakkozás, géllakozás, illetve masszírozás.

A gyógyító pedikűr

    A pedikűrt havi rendszerességgel célszerű elvégezni, amely során a bőrtípusnak megfelelő idejű kellemes nyugtató áztatás után elvégezzük:

 • benőtt köröm kezelését,
 • megvastagodott köröm vékonyítását, rövidítését,
 • tyúkszem kezelését,
 • sarokrepedések kezelését,
 • gombás köröm kezelését,
 • körömprotézis készítését, köröm pótlását,
 • hiperkeratózis kezelését,

     Körömre tapadt bőr eltávolítását, s végül egy kellemes nyugtató, hidratáló krémezéssel olajozással zárul a folyamat.    

      Szükség esetén lakkozás, gél lakkozás, masszírozás.

 

Callux kezelés:

Professzionális lábápolás. Gyorsan, s hatékonyan lehet a megvastagodott bőrt, repedezett sarkat rendbe rakni. Szike nélküli pedikűrnek is szokták nevezni.  Ez a láb peeling egy savas hámlasztásos eljárás, amellyel kb. 30-40’ alatt varázsolhatunk szép, ápolt lábakat. 

Az Esztétikai pedikűr esetén a köröm s bőr ápolását kell érteni, normál mennyiségű caluss esetén.

Minimanikűr/minipedikűr esetén a körmök rövidítése, formázása, olajozása történik.

Cipőfertőtlenítés:

Előfordulhat, hogy megjelennek lábainkon, körmeinken ( pl: gomba ) olyan elváltozások, amelyek kezelést igényelnek. Sokszor ilyenkor nem elegendő a beteg terület helyi kezelése, hanem ilyenkor fontos figyelmet fordítani a cipőnk megfelelő fertőtlenítésére is. Létezik már olyan cipőfertőtlenítő eszköz, amely a hagyományos módszerrel ellentétben az UV-C ultraviola fénnyel ( mely klinikailag is igazolt gomba és baktériumölő hatású készülék) mindössze 15-20′ perc alatt elvégzi a lábbeli fertőtlenítését.

Ezt akár a kezeléssel párhuzamosan is ki lehet próbálni.