KOZMETIKA

Annamária, kozmetikus vagyok. Tanulmányaimat az érettségi után 2002-ben, a Szépmíves szakképző iskolában folytattam, ahol elsajátítottam  a kozmetikus szakma alapjait. Vendégeimet folyamatosan megújuló szolgáltatásokkal várom. Használom a jól bevált, hagyományos eljárásokat. Emellett rendszeresen részt veszek szakmai tanfolyamokon, továbbképzéseken, kiállításokon, így hatékonyabban tudom kezelni és kényeztetni a hozzám forduló fiatalokat, időseket, hölgyeket és urakat. Kezeléseket Solanie, illetve vagheggi,  termékekkel végzem.

Kezelések áráról érdeklődjön telefonon.

Elérhetőség +36 30 530 9566

Anti aging kezelés: Különleges, energiával feltöltő, feszesítő és hidratáló program. Vitalitást és fokozott lifting hatást biztosít. Már egy kezelés is látható eredménnyel jár! A pórusok finomodnak, a bőr feszesebb és élettel teli, egészséget és szépséget sugároz.Az Energia-Bomba kezelés után a bőr feltöltődik, feszesebb, rugalmasabb lesz, az arckontúr élesedik. A bőr bársonyos tapintású, sima, élettel teli, összességében fiatalosabb kinézetűvé válik.

Mélyhidratáló, marinalga kezelés: Regeneráló, normalizáló, kiegyensúlyozó, öregedő bőrök újraépítője. Elősegíti a sejtek megújulását, fokozza az anyagcserét. Az algakivonatok energiabombát adnak a sejteknek, magas vízmegkötő hatásuk miatt nagy a hidratáló képességük. Az ásványi anyagok, nyomelemek vitaminok, eszenciális aminosavak és szénhidrátok feszesítik és feltöltik a bőrt. A készítmény helyreállítja a bőr egyensúlyát, elősegíti a sejtek megújulását.

Kaviár kezelés:Csökkenti a finomabb ráncokat, késlelteti az öregedési folyamatokat. Rugalmatlan, fénytől károsodott, fáradt, értágulatos, fakó, hámló, dehidratáltságtól ráncos bőrökre ajánlom.értékes orosz kaviárból nyert kivonatok, melyekből a vizes extraktumot a maszkhoz használatos kék színű aktív lotionba, a zsíroldható alkotórészeket a krém-fluid ampullába dolgoztak be, így a kaviár teljes hatóanyagskálája alkalmazásra került. A kaviár hatásos élettani anyagokban (esszenciális aminosavak, fehérjék, peptidek, nyomelemek, esszenciális zsírsavak és más létfontosságú komponensek) rendkívül gazdag, így megfelelő formulázásban alkalmazva dinamikusan frissítő, aktiváló, energizáló hatást nyújt a kozmetikai kezelésben, szinte bőr-doppingként hat!

Dermarolleres arckezelés

A dermaroller tulajdonképpen egy kis görgős eszköz, amelynek felületén mikro vékony, 0,2mm átmérőjű orvosi acél vagy titán tűk találhatóak. Ezt a rollert görgetjük a kezelés során a bőrön többször ismételve, meghatározott irányokban. Ne rémüljön meg senki a tűk hallatán, mert a tűk tényleg nagyon aprócskák, és nem okoznak még látható sérüléseket sem.

Emellett a kezelés megkezdése előtt minden esetben helyi érzéstelenítést alkalmazunk, amellyel fájdalomérzet nélkül, biztonsággal tudjuk a kezelést végezni.
 A fiatalkori kollagén rostok hidratáltak, ezáltal lesz feszes az arcbőr. Az évek múlásával a kollagén rostok megnyúlnak, elveszítik rugalmasságukat, ráncok jelennek meg, majd a bőrfelszín egyre rugalmatlanabbá, petyhüdtebbé válik.
Ahogy ezek az apró kis tűk behatolnak a bőrbe, szabad szemel nem látható mikrosérüléseket okoznak. Ezek a kis sérülések késztetést jelentenek a bőr számára, hogy „orvosolja” az őt ért „traumát”, ezért beindítja a természetes öngyógyító folyamatokat. Ennek az öngyógyító mechanizmusnak köszönhetően új kollagén rostok képződnek, melyek hidratáltak, olyanok melyek fiatalkorban képződnek. Ezek a hidratált kollagén rostok hozzákapcsolódnak a régiekhez, melyek összébb húzódnak, ezáltal a kitágult pórusok mérete látványosan csökken, a bőr feszesebb, simább lesz.
Tű nélküli mezoterápiás arckezelés 
A mezoterápia jelenleg a leghatékonyabb a hatóanyagok bejuttatására, mert egyedül ez a módszer képes tökéletesen áttörni a bőr védő, ún. barrier rétegét, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol rendkívül gyorsan és látványosan tudják kifejteni hatásukat. A kezelések során felhasznált anyagok orvosi tisztaságúak, koncentrációjuk általában 100%. Más módszerekkel, pl. krémekkel, ill. egyéb elekrokozmetikai kezelésekkel(bőrvasalás,ultrahang, stb.) nem vagyunk képesek ilyen mélységbe bejuttatni a hatóanyagokat, csak a felszíni rétegekbe. Nincs hatóanyag veszteség, a megválasztott hatóanyagok a legideálisabb helyre, a szövetekbe, ill. a sejtekbe jutnak.
Hatóanyagok 
Orvosi tisztaságú hatóanyagokat használunk, általában 100%-os koncentrációban. Mindig a kezelés céljának megfelelő hatóanyagot alkalmazzuk(pl hyaluronsav vitaminok, silícium). A hatóanyagokat szükség szerint keverjük is egymással, ún. koktélt készítünk.
Microdermabrázió:
A mikrodermabrázió, vagy más néven bőrcsiszolás napjaink legeredményesebb kezelési eljárása, hogy a bőr felszínéről kíméletesen, gyorsan, sebképződés nélkül eltávolítsuk az elhalt durva, megvastagodott felső réteget.
Már az első kezelést követően tapasztalni fogja, hogy bőre simább tapintásúvá, üdévé válik, szinte „fellélegzik”. A bőrcsiszolást szalonunkban szinte az összes arc-kozmetikai kezelések előkészítésére használjuk pl.bőrtisztítás, mezo kezelések, derma roller, mivel alkalmazását követően a kezelésekhez használt hatóanyag komplexek felszívódása jelentősen fokozódik. A kezelés ideje alatt és azt követően sem fog semmilyen kellemetlen érzetet tapaszalmi, nyugodtan folytathatja napi tevékenységét,
Mennyi ideig tart és hány kezelésre van szükség?

Attól függően, hogy csak az arcon, vagy a dekoltázs területén is végezzük-e a kezelést a kezelési idő 5-15 perc. A mikrodermabráziót alkalmazzuk kúraszerűen is.

Amennyiben az a célunk, hogy egy egészséges felszínű bőrt alakítsunk ki, úgy általában 5-6 alkalom szükséges.

Tekintetünket jelentősen befolyásolja szempilláink szépsége. Az eddig megszokott tincses, vagy soros szempillákkal ellentétben a szálas műszempillák teljesen egybeolvadnak a saját szempillákkal, így a legtermészetesebb hatást keltik.

A Gold Lashes 3 Dimenziós műszempilla a természetes szempilláknál könnyebb, teljesen súlytalan, így egyáltalán nem érezhető. Viselője nem érez különbéget a természetes és a műszempilla között.

A szempillahosszabbítás tartóssága 1-2 hónap, de maximum a saját pillák élettartamáig tart. Használata során a saját pilla nem sérül, kérésre bármikor könnyedén eltávolítható. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Különösen érzékeny szem esetén, speciális orvosi ragasztó használatával kizárható az allergiás reakció.

A szempillahosszabbítás első lépése a konzultáció, melynek során megbeszéljük milyen színű, vastagságú és hosszúságú pillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos megtisztítása után, korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat. A műszempillákat speciális ragasztóval szálanként illesztjük saját szempillákhoz, így elkerüljük az összetapadás és a természet-ellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre ügyelve, hogy a pillasor a legtermészetesebb hatást keltse. A tartós műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét.  A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja.

A szempilla hosszabbítás kb. 45-60 percet vesz igénybe.