Műköröm 

Andrea vagyok. Kézápolással és műköröm építéssel foglalkozom 1993 óta. Azért választottam ezt a szakmát, mert fontosnak tartom, hogy egy nő minden körülmények között ápolt és igényes legyen. Ehhez azonban elengedhetetlen a kezek állandó és folyamatos ápolása! Amikor két ember találkozik, akkor az első lépés általában a kézfogás, ezért nagyon fontos, hogy kezei ápoltak és puhák legyenek! Mindig azon vagyok, hogy a lehető legjobban kielégítsem vendégeim igényeit! Folyamatosan járok továbbképzésekre, hogy fejlesszem tudásom és tisztában legyek a legújabb termékekkel és azok használatával! A kézápolás nem luxus! Nálam elérhető áron juthat hozzá a legjobb minőségű termékekkel történő kézápoláshoz! Egy nőnek a jókedvéhez az ápoltság érzete is nagyban hozzájárul!

Adjon egy esélyt, hogy jól érezze magát a bőrében, és jöjjön el hozzám.

Várok mindenkit sok szeretettel!  

Elérhetőség:  +36 30 376 9219

MŰKÖRÖM ÁRAK
Épített köröm                                          12 000 Ft
Épített zselé töltés                                            9 500 Ft
Épített zselé + gél lakk                                          11 000 Ft
Tip  zselé                                          10 000 Ft
Pótlás                                            1 200 Ft
Tip zselé francia                                          12 800 Ft
Tip zselé + gél lakk                                          11 800 Ft
Töltés + gél lakk                                            7 500 Ft
Töltés + francia                                            8 000 Ft
Csiszolás + fény                                            6 000 Ft
Saját köröm megerősítése zselével natúr                                            7 000 Ft
Díszítés                                         600 Ft-tól
Strassz kő                                         100 Ft-tól
Beépített díszítés                                         900 Ft-tól
Műköröm leszedés                                            5 000 Ft
Gél lakk kézre/lábra                                            6 000 Ft
Francia gél lakk                                            6 500 Ft
Gél lakk leszedés                                            4 500 Ft
Hozott gél lakk leszedés + új gél lakk                                            8 000 Ft
Manikűr                                            4 500 Ft

Díszítés:   -Sellőpor

                                     200 Ft / db

                -PIgmenpor
                -Nyomda
Mini manikűr                                            3 000 Ft

Gél lakkozásnál:

– bőrkivágás

– körömvágás

 Az árak érvényesek 2023.december 1-től visszavonásig.

 

 

 

A szép, ápolt kéz fontos része megjelenésünknek, meghatározó lehet abban is, hogy milyen kép alakul ki rólunk egy találkozáskor. Kezünk nem lesz szép magától, időt kell fordítani ápolására. A manikűr a szépségápolás egyik legfontosabb mozzanata. Még ma is sokan idegenkednek a műkörömtől. Az ellenzők legtöbbször azzal érvelnek, hogy az ilyen körmök nem csak egészségtelennek, de az ezeket viselő hölgyek csak bizonyos szakma végzői lehetnek. Pedig a tévhittel ellentétben a műköröm nemcsak óriási hosszúságú és karvalycsőr formájú lehet. A műkörömnek vannak szerényebb, a természetes körmökhöz teljesen hasonló formájú-, színű- és hosszúságú változatai is. Elsősorban azoknak érdemes műkörmöt csináltatniuk, akik úgy gondolják, hogy kezük nem elég nőies, vagy hogy körmük formája nem tartozik a szép kategóriába. Akiknek ugyanis nincsen szép körmük, ennek segítségével mindig szép és ápolt lehet kezük. Akik napi munkájuk során számítógépet használnak, szem előtt van a kezük, és nem szeretnek naponta lakkozni, manikűrözni, azoknak kifejezetten jó a műköröm. Az is a téves nézet, hogy a műkörom alatt begombásodik a köröm.

Csak arra kell figyelni, hogy ha véletlenül megsérül, lehetőleg minél hamarabb meg kell javíttatni – ha nem, tényleg jobban ki van téve körmünk a gombás fertőzésnek.

Zselés műköröm

Ennél a technikánál zselés anyagot viszünk fel a körömre, amit UV lámpa alatt megköttetünk. A megkötés alatt a köröm felmelegedhet, ami az oka az lehet, hogy a természetes köröm vékony vagy a felvitt zselé réteg vastag. A megkötés után a köröm felszínén egy ragacsos réteg képződik amit fixálóval kell letörölni. A kész körmöt fényzselével fedjük. A díszítést már a körmök megformázásánál, építésénél elkezdhetjük, attól függően, hogy a vendég milyen díszítést kér. A csillámpor, matrica, strasszkő, nylon darabkák, tört kagylóhéjak, szárított virágok, tollak, csipkék, körömpiercingek, gyöngyök, szalvéták és egyéb anyagok széles választékának alkalmazásával teljesen egyedi hatás érhető el, hogy mindenki megálmodhassa a számára legszebbet.

Tip+zselé

Az egyik legkedveltebb, hosszantartó és szép műköröm típus. A felragasztott tipre több réteg, erős, szép tartást biztosító, uv fényre keményedő zselét húzok, majd a kiválasztott formára kell reszelni. A díszítés itt is több féle anyaggal történhet: törtkagylót, csillámot, stb. A zselébe helyezett díszek tartósabbak lesznek, nem kopnak le. Akár színes zselével is díszíthető és így nem feltétlenül van szükség díszítő lakkozásra.

Gél lakk

A zselélakk vagy géllakk UV-fényre keményedő, hibrid anyag, mely nem kopik, és csak ritkán pattogzik le. A műkörmökhöz használatos zselé előnyeit ötvözi a lakk könnyű kezelhetőségével, mert szépen szétterül, nem láthatsz benne festési csíkokat. Természetesebb hatású a műkörömnél, hiszen nem vastagítja meg a körmöket. Tapasztalatom szerint két-három hétig nem igényel ápolást a köröm. Egyébként tényleg nem árt neki semmi, sem a mosogatás, sem a kertészkedés.

Saját köröm megerősítése zselével

Ezt azoknak ajánljuk akiknek gyenge, sérülékeny, töredezett körmei vannak és megerősítését szeretnének. A technikája ugyan az mint a zselés műkörömnek.

Körömágyhosszabbítás

Ezzel a módszerrel nagyon nőies, hosszúkás körmöket, kecses ujjak varázsolhatók. Az optikai hosszító hatást az ún. körömágyhosszabbító anyaggal érhető el. Ennek színe natúr körömágyszínű vagy pink, mely teljesen lefedi a természetes körömszéleket. Így a mosolyvonal és a szabadszél bárhogyan alakítható. Az sem mellékes, hogy itt nem látszik a mosolyvonalnál a lenövés, mert saját körmünk színe takarásban van, a francia körmök így tehetők lenövésmentessé. Körömrágóknak ajánlott, hiszen általában nekik a legrövidebb a körömágyuk a sok rágcsálástól.

Töltés

4-5, maximum 6 hét eltelte után kell a körmöket feltölteni. Ilyenkor a lenőtt réteget csiszoló géppel meg kell reszelni, úgy hogy a töltésvonal eltűnjön. Ezután felválást megszüntető folyadékkal, zsírtalanítóval, fertőtlenítővel kell lekenni a körmöket. Innentől a folyamat ismét ugyan az: vékony alapréteget, köztes díszítés és a vastag fedőréteg következik, fixálás és polírozás, majd a fényzselé réget megköttetése.