Barnulj csúcskategóriás Ergoline szolárium gépeinkben!

• 5 db fekvő és 1 db álló gép,
• EU 0,3-as szoli csövek,
• folyamatos minőség ellenőrzéssel,
• garantált csőcserék csak prémium kategóriás csövekkel,
• klímás kabinok és stúdió, egész évben azonos hőmérséklettel várja barnulni vágyó vendégeit a hét minden napján.

Szolárium Árlista
1-es álló + 2-3-4-5-6 fekvő 1 perc csak 100 Ft.-      
         
1 egység  700 Ft.-/ 7 perc      
         
  7 perc (1 egység)   700 Ft.-      
14 perc (2 egység) 1400 Ft.-      
21 perc (3 egység) 2100 Ft.-      
28 perc (4 egység) 2800 Ft.-      
         
Bérleteink Ára Megtakarítás 1 egység ára
         
70 perces (10 egységes) 5800 Ft.- 1200 Ft.- 580 Ft.-  
140 perces (20 egység) 11100 Ft.- 2900 Ft.- 555 Ft.-  
210 perces (30 egységes) 16200 Ft.- 4800 Ft.- 540 Ft.-  
280 perces (40 egységes) 21300 Ft.- 6700 Ft.- 532 Ft.-  
350 perces (50 egységes) 25900 Ft.- 9100 Ft.- 518 Ft.-  
         
100 perces  8300 Ft.- 1700 Ft.- 1 perc ára 83 Ft.-  

Néhány fontos szabály, hogy a barnulás biztonságos, és egészségtudatos legyen!

ismerd meg onmagadAlapvető dolog, hogy gondold végig milyen bőrtípusba is tartozol. A bőrtípus öröklött tényező, ezen nem tudunk változtatni. Genetikai tulajdonságunk határozza meg, hogyan reagál bőrünk az UV sugárzásra, igaz ez a napfényre és a szolárium hatásaira is, mennyire képes lebarnulni. Egyszerű belegondolni, hogy például nyáron, a nyaralás alatt mennyire sikerült lebarnulnod, le szoktál-e égni a napon. Az oldalunkon is megtalálható bőrtípustáblázat ebben próbál segítséget nyújtani.

 
 
Bőrtípus Jellemzők Barnulás / Leégés
1. Típus Nagyon világos bőr, kék szemek, sok szeplő, vöröses-szőke haj Nem barnul, mindig leég
2. Típus Világos bőr, kék/zöld szemek, szétszórt szeplők, vöröses-szőke haj Ritkán barnul, gyakran leég
3. Típus Világosbarna bőr, szürke/barna szemek, barna/fekete haj Normálisan barnul, néha leég
4. Típus Barna/fekete bőr, barna szemek, fekete haj Gyorsan barnul, ritkán leég

woman-hat-summer-skinMint ahogyan említettük is, bőröd barnulási tulajdonságai genetikai tényező, ami azt is meghatározza, hogy milyen ütemben képes alkalomról alkalomra barnulni a bőröd, és milyen mértékű lehet az elérhető maximális barnasága. Mindig csak annyi ideig használd a szolárium szalonunk gépeit, amennyit bőröd barnasága megenged számodra. A barnulás maximuma is változó tulajdonság, nincsen két egyforma ember. Világos bőrtípussal nem sikerül elérni olyan mértékű barnulást, sem napozással, sem pedig szolárium használattal, sosem leszel olyan barna, mint például Salma Hayek, Antonio Banderas. Bőröd akkor sem képes jobban lebarnulni, ha gyakrabban használod a szoláriumot, vagy többet napozol az általad kívánt cél elérése érdekében. Ezzel inkább csak kárt okozol a bőrödnek. Ne kövess el megondolatlanágot, figyelj oda az egészségedre. Ennek számodra is a legfontosabb dolognak kell lennie.

Óvd a bőröd, soha ne égjen meg!

200530270-001Az UV-fénytől (a napfény, a szolárium cső fénye, de például a hegesztő pisztoly fénye is) nem csak a bőrünket kell megóvni. Gondolom számodra is természetes, hogy erős napfény esetén napszemüveget használsz. Szolárium használata közben is óvd, védd a szemeidet az UV-fénytől. Hosszú távon károsíthatja a szemet, például szürke hályogot okozva, de vannak olyan orvosi kutatások is, melyek a látásunkat érintő daganatos elváltozások egyik lehetséges okaként az UV-fényt említik. Akár alkalom szerű, akár rendszeres szolárium használat közben is ajánlott a védőszemüveg használata. A szolárium stúdiókban használt védőszemüvegek, mint a napszemüvegek is kiszűrik a káros UV sugarakat, formájuk, méretük úgy lett kialakítva, hogy ne befolyásolja az arcod lebarnulását, nem marad fehér folt. Olyan esetben mint például kötőhártya gyulladás, vagy bármilyen szemműtét után, nem ajánlott a szolárium használata és a napozás. Ilyen esetekben kérd ki az orvos véleményét, aki erre fel is hívja a figyelmedet és engedélyezheti, mikor lehet biztonságosan lekezdeni a barnulást.

Ismét egy öröklött tulajdonságunk. Számos anyajegy található bőrünkön, van akinek több, másoknak kevesebb, melyek száma korunk előrehaladtával növekszik. Anyajegyeink lehetnek a bőrünk felszínébe belesimultak és lehetnek olyanok, melyek kiemelkednek bőrünk felületéről. Ez utóbbiakat nem csak a mechanikai sérülésektők kell védeni napozás, szoláriumozás közben, hanem az UV-fénytől is fokozottan meg kell óvnunk! Szolárium használat alatt is kenjük be az ilyen anyajagyet magas faktorszámú naptejjel! Egyrész a kidudorodásnak köszönhetően nagyobb eséllyel éghetnek meg, másrészt az ilyen anyajegyekből alakulhatnak ki a daganatos elváltozások. Akinek több atipusos anyajegye van, annak nem tanácsos napozni és szoláriumozni sem. Jellemzői: sokszínű, asszimetrikus, nagy méretű – 6 mm-nél nagyobb átmérő, szabálytalan szegélyű, előemelkedik a bőr felszínéből. Mindenkinek fontos ismernie anyajegyeit, napozás, szoláruim használat alatt fokozottan védjük és időnként ellenőrizzük!

Mire figyeljünk? AZ ELVÁLTOZÁS! Ha anyajegyünk elváltozik, elszíneződik, növekedni kezd, esetleg kisebesedik, váladékozik, vérzik, AZONNAL FORDULJUNK BŐRGYÓGYÁSZHOZ!

Erről feledkeznek meg a legtöbben. Szoláriumozás után fontos a folyadékpótlásra is gondolni, a szoláriumban lévő meleg miatti folyadékvesztés és a bőrünk jobb kondíciója miatt is. Alacsony vérnyomással rendelkezők erre fokozottan figyeljenek oda és javasoljuk, hogy válasszák fekvő szolárium gépeinket.

Speciálisan szoláriumozáshoz használható kozmetikumokkal hatékonyabban barnulhatunk, rövidebb idő alatt érhetjük el a kívánt hatást. A szolárium kozmetikumok különböző hatásmechanizmusai által több pigment keletkezik. Használatuk nem csak az eredményesebb barnulás érdekében ajánlott, hanem védelmet is nyújtanak szoláriumozás közben az UV-fény nem kívánt mellékhatásai ellen. Hatékonyan megkötik a szoláriumozás során keletkező szabadgyököket, aktív ápoló, hidratáló összetevőik pedig táplálják a bőrt, elősegítve ezzel az UV fény eredményesebb hasznosulását.  Szoláriumkozmetikum használatával elkerülhetjük a jellegzetes “szoláriumszag” kialakulását is. Kellemes, erőteljes illatuk hozzájárul ahhoz, hogy a szoláriumozás még kellemesebb élmény legyen. A barnulás tulajdonképpen a bőr UV fény hatására bekövetkező természetes védelmi reakciója, melynek következtében a bőrünket fedő szaruréteg megvastagszik és felszíni vízhiány léphet fel. A bőr feszességéért felelős kollagén rostok szerkezete megváltozhat, ezzel a korai öregedés jelei láthatóvá válhatnak. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelően ápoljuk bőrünket. A szoláriumozás utáni készítményeket a két szoláriumozás között kell használni reggel és/vagy este, a hagyományos testápoló helyett. Az bennük található antioxidáns hatóanyagok (Aloe Vera, tea kivonatok, A-vitamin, C-vitamin, uborka-kivonat, stb.) segítenek a szabadgyökök megkötésében és ápolják a bőrt. Ha egy szoláriumozó normál testápolót használ a mindennapos bőrápolásra, akkor fontos arra odafigyelnie, hogy szoláriumozás előtt kerülje az UV-szűrős termékek használatát, különben sose fog lebarnulni. A bőrradír (Peeling) kezelés után közvetlenül nem ajánlott szoláriumozni, mivel a bőrünk elhalt szarurétegét távolítottuk el általa, felfedve így olyan bőrterületeket, melyek ez idáig még nem voltak közvetlen kitéve az UV-fénynek, így a bőrünk ilyenkor hajlamosabb a leégésre.

Szolárium használat előtt a smink-parfüm eltávolítása bőrünkről egyrészt azért fontos, mert ezen kozmetikumok tartalmazhatnak UV védő hatóanyagokat és ezek gátolhatják a barnulásunkat, másrészt a meleg hatására kitágult pólusokba beszívódhatnak. Akár súlyos allergiás reakció kiváltói is lehetnek! A magunkon hagyott ékszer helyén pedig nem csak fehér foltos marad a bőrünk, de akár a melegről felforrósodva égési sérüléseket is okozhatnak.

Barnulj a szivárvány színeivel!

 A nagyobb fényerő miatt megnövekszik a teljesítőképesség, koncentráció, a vitalitás és a jó közérzet.
A színei, fényessége nem összehasonlítható semmilyen eddig használt szolárium csővel.

A különböző színű fények miatt a barnulás igazi szenzáció.
Ez már több, mint egy átlagos barnulás!

Gold Caramel szolárium

Egyedi fejlesztésű szolárium cső a barnulás új dimenzióját nyitja meg.

A Gold Caramel egy újfajta modern eljárás alapján Németországban készülő szolárium cső, melynek használatával rövid időn belül egyedi karamell barna bőrszín szerezhető meg. A gyártás során kizárólag prémium minőségű alapanyagokat használunk mind a fénypor, mind a cső búra előállításához, így biztosítva a tartós és kíméletes barnítást. A különlegesen nagy reflektorszögnek köszönhetően a barnító erő koncentráltan a vendég felé irányul, nincsenek kárba vesző sugarak.

A legújabb

 szolárium használatával:

  • Látványos barnulás
  • Rövidebb barnulási idő

Sosem látott, tartós bőrszín megszerzése mellett, olyan élményben részesülsz, mintha egész testedet arany ékszerekbe öltöztetnéd.

Örömtelivé varázsolhatod egész napodat.

 “RAGYOGJ ARANYBARNÁN MINDEN NAP”

KOLLAGÉN + BARNÍTÁS EGYBEN!

Szalonunkban már elérhető a legújabb  COLLAGÉN-es szoli cső, amelyet a 3-as gépben (Ergoline 500 Classic) kombináltuk az EU 0.3-as prémium LigtTech Genius szoli csövekkel, a maximális barnító hatás érdekében.
Kedves vendégeink nagyon pozitív eredményekről számolnak be: fokozódik a barnulás, a bőr selymesebb, egyenletesen barna lesz, nincs szoláriumozás utáni bőrfeszülés és kevésbé szárad ki a bőr.
Nagyon fontos, hogy amikor kombinált kollagénes szoláriumot használunk, akkor megfelelő kozmetikumokkal kiegészítsük a kezelést, ezzel nagymértékben tudjuk fokozni a barnulást.

Minden bőrtípusra!

Szolárium krémek:

Speciális szolárium kozmetikumainkkal 30-40 %-kal eredményesebben és tartósabban barnulhatsz!
Hiába a barna bőr, ha látványra szürke és vízhiányos. Győződj meg saját bőrödön a krémek pozitív hatásairól!
Ha a barnulás mellett a bőröd védelme is fontos, kérd recepción dolgozó munkatársaink segítségét, akik tanácsot adnak abban, hogy számodra melyik krém a legmegfelelőbb.